Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EU konform

 2013.10.04. 09:55

Munkagépek zaja veri ki az álmot a szememből reggel. Az ablakhoz botorkálok, hogy megnézzem mi ez a ricsajozás 8-kor, elvégre hétvége van! És lám, hosszú évek halogatása után egy köztéri beruházás manifesztálódását tekinthetik fáradt pilláim. Ha másból nem is, ebből bizonyosan tudom, hogy közeledik az önkormányzati választás.

De mi épül itt oly serény kezek nyomán? Csak nem egy újabb zsibongó? Hát persze hogy az. Egyesek az ilyen létesítményeket játszótérnek címkézik, de ők bizonyosan nem laknak az objektum tőszomszédságában, csak zajos csemetéiket hordják oda feszültséget levezetni, meg szocializálódni, amivel nem is lenne baj, ha odakint nem tombolna a nyár 40 fokkal, minek hatására éjjel nappal szellőztetésre szorul a betonodúm, ahol néha napján azért pihenni is szeretnék. A hangzavarról csak annyit, hogy a sokszor feljelentett, szintén szomszédos Sziget fesztivált egy átlagos, 5-6 fős gyermekcsoport seperc alatt túlüvölti.

Jobban megnézve az építkezést azt is látom, hogy nem akármilyen zsibongó lesz ez, hanem EU konform! Ez már nem a régi, kiszámíthatatlanul balesetveszélyes szoci módi, de nem ám! Itt kérem minden szabványosításra került! Uniós polgárok pakolják az EU konform téglákat egymás mellé az EU konform hinta alá katonás, EU konform rendben, hogy azután az EU konform anyukák és apukák – a nagyszülők konformizálása még várat magára – könnyed, EU konform szórakozásra e helyre invitálhassák szemük EU konform tehenek és tyúkok EU konform tején és tojásán nevelkedett fényeit, akik az EU konform lengőszékecskéből kiesve EU konform koponyatörést szenvedve kerülhetnek EU konform mentővel az EU konform kórházba, ahol az EU konform orvosok EU konform operációja során elkövetett EU konform műhiba nyomán EU konform módon halálozhatnak el. Majd az EU konform szertartás keretében EU konform koporsóban, EU konform könnyektől kísérve kerülhetnek végső, EU konform nyughelyükre.

Ezek után ne mondja nekem senki, hogy nem az emberiség üdvének előmozdítója a sztenderdizálás! Elvégre a tervezhető élet elengedhetetlen kelléke kérem tisztelettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://szatirokesszatirak.blog.hu/api/trackback/id/tr835551100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása