Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miután Levi, a Koccintós csapos guruja a #nemérdemeltmegtéged, #mindennőkurva, #mostkezdődikazélet #nincshitel #fizesdkibaszodamitmegittál ráolvasással megfoltozta Jenő szesz áztatta szívét, a férfi hazaérve az előszobában bizonyította arcraesettségét. Majd végighánykolódva a következő napot az alkohol viharos tengerén, a sajgó pofacsontú hajótörött visszanyerve megmaradt szellemi képességeit végre a jövő felé fordulhatott.

A jövő pedig vörösen, izzón hívogatta a megrepedt érintőképernyő pókhálója mögül: Randizóna. És, mert hétköznapi hősünk gyomra egyre kérlelhetetlenebbül korgott, a Lehel pedig továbbra is makacsul ellenállt a színes varázsigék egyre bővülő tárházának, a fejében hamar összeállt a mesterterv: Nőt kell szerezni!
Mint jó akadémikus, Jenő előbb a kutatómunkára helyezve a hangsúlyt igyekezett feltérképezni, hogy „mi kell ezeknek a mai lányoknak”? Őszinteség!

– De azt már mégse írhatom, hogy 48 éves, ET testű, munkanélküli nagyivó keresi azt a balekinát, aki főz, mos, takarít rá és eltartja! – párolódott le a rutin, meg az évek tapasztalata egy álmos lajhár szemvillanása alatt. Nem, jobban elmélyedve a piackutatásban rájött, hogy a nők valójában egy tündérmesére vágynak! És ez a felismerés segített neki kreatívan átértelmezni a valóság szegényes szövetét.
Utazni szerető (kocsmaturista), természetkedvelő (van, hogy a bokorba’ ébredek), igényes (nem iszom meg akármilyen szart), sportoló alkatú (E-sportoló) ápolt (mindhárom fogamat mosom…), hűséges (már évek óta föl se áll), jó humorú (most ezek után még magyarázzam?!), emarcipált (te fizetsz) Férfi (ledöglök a TV elé meccset nézni és pofánverlek, ha nem hozod a söröket) keresi a Nőt (főzöl, mosol, takarítasz) maga mellé (alá), komoly kapcsolat (el is tartasz) céljából.

Még egy tükörszelfi, fotosoppal kiigazítva és máris kész a csali. A kívánt hatás pedig nem maradt el, percek múlva már záporoztak is a like-ok az utazni szerető (a Balaton nem tenger!), természetkedvelő (Nat Geo), jó humorú (én mindenképp nevetni fogok, vagy veled, vagy rajtad), sportos (már láttam jógát a Youtube-on), őszinte (csak amennyire te is), házias (megmondom, mit kell csinálnod, és nem állok az utadba), gondoskodó (magamról), hűséges (frigid), harmincas-negyvenes (negyvenes-ötvenes), komoly kapcsolatot kereső (csak rám nézel és gondolsz életfogytiglan), emarcipált (a vágyaidat nyugodtan hagyd otthon) wannabe anyukáktól (ha nem hasonlít rád, akkor is te vagy az apja).

De Jenőt hamar arcul csapta a valóság: Manci71 fittyet hányva a Haladás-Felcsútra pökhendin csak úgy, szerda estére szervezte a találkozót…

Címkék: humor novella irodalom írás iromány mayer máté Szatírok és szatírák Ria ria kálvária

A bejegyzés trackback címe:

https://szatirokesszatirak.blog.hu/api/trackback/id/tr7115454228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása