Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kórszellem

 2018.10.13. 18:12

– Mire vársz még? A te korodban egy lány rendesen már túl van két váláson, egy bedőlt devizahitelen, három abortuszon és négy sikertelen lombikprogramon, amíg te csak a szupervájzori kinevezéseden, a Kajmán-szigeteki utadon, meg a szigorú diétádon, a feszes edzésterveden és a löttyedt fenekeden görcsölsz. 32 évesen még túl fiatal vagy a botoxhoz, de már túl ráncos, hogy mindenféle nős férfiak szeretője légy. Szedd már össze magad! Csináltasd meg a melledet, a szádat meg a hasadat! Rakass fel póthajat, műszempillát, műkörmöket, smink nélkül hogy talál rád a kokakóla életérzés?

– De kisunokám, eszel te rendesen? Bezzeg az én időmben! Persze, még túl fiatal vagy, hogy megértsd, te nem láttál világháborút. Mi annak idején még annak is örültünk, ha nem iszik minden nap és nem ver össze, ezek a mai fiatalok meg csak össze-vissza válogatnak, ebből sose lesz dédunoka. Régen minden jobb volt!

– 28 évesen facér pasit gyerek és mentális zavarok nélkül, aki nem az anyjával él és akit nem kell eltartanod? Normális vagy? Örülj, ha van még haja, legalább a hátán.

– Olyan vagy, mint az apád! Egyik trombózisból a másik agyvérzésbe menekülsz, csak dolgozni ne kelljen. 15 év egyetem után még nekiállsz egy píécsdínek?! Most akkor a diákhitel mellé még a gyerektartást is én fizessem helyetted? Már így is négy állásom van, lóg a belem, de persze ne segíts, nem kell, majd megoldom egyedül, ki tudok én teregetni főzés közben az ablakot pucolva! Milyen példát mutatsz így a gyerekednek? Minek szültelek?

– Még ahhoz is hülye vagy, hogy migrájjá’ Londonba mosogatni. Bízzá’ má’ magadba’! Minek a sok különóra, mi? Nőjjé’ má’ fe’! Csak nyomod azt a szar ikszbokszot, rám nézzé’, ha hozzád beszélek! Hol a söröm? Ennyi idősen má’ szingulárisan csaltam anyádat a barátnőivel, te meg egy szakadt luvnyát se tudsz összeszedni! Mi van, buzi vagy? Ha buzi leszel, eltaposlak, mint egy poloskát! Ne sírjá’! Légy má’ férfi!

– Én tényleg nem akarlak sürgetni, hagyd, hogy nyugodtan megérjen benned és leülepedjen! Ez egy komoly döntés és azt szeretném, ha te is ugyanúgy akarnád, mint én. De ha a szülinapomig nem húzol gyűrűt az ujjamra, akkor majd húz más. Én CSAK TÉGED szeretlek, de ne gondold, hogy nincs vetélytársad! Már minden barátnőmet eljegyezték és én nem egy futottak még kategóriás nő vagyok, aki a kutyának se kell, szóval, CSAK A TE ÉRDEKEDBEN MONDOM, hogy összeszedhetnéd már végre magadat! Szeretném magam igazi nőnek érezni melletted, de sose vagy elég férfi. Igazán kiállhatnál a véleményed mellett! Engem igenis érdekel, hogy miről mit gondolsz! Ez meg micsoda hülyeség? Most mi van, megkukultál? Persze, szaladj vissza anyuci szoknyája mögé!

– Te tényleg elhitted, hogy elég jó vagy? Hogy neked ez jár? Hogy te többet érdemelsz? Hogy te nem vagy lecserélhető? Hogy fontos vagy, meg érdekes? De cukiii! Nézzél már szét a Fészbúkodon, meg az Instádon! Hol van neked 1000 lájkod, meg 10000 követőd? Egy random cicás videó szerethetőbb nálad. Mindenki boldog, gyönyörű, a Kanári szigeteken nyaral és Porsét vezet, neked meg a hétvégi welllllnesz a csúcs Aligán a teszkós borral a kezedben, meg a használt Szuzukiddal a háttérben. Szánalmas! Annyira átlagos és jelentéktelen vagy, hogy még a saját barátaid se twittelnek rólad a hátad mögött. Tinderen minden lány nemhogy balra, lefele húz!

– Túl keveset vagy otthon.

– Túl keveset keresel.

– Túl sokat gondolkodsz.

– Túl hirtelen cselekszel.

– Túl érzékeny vagy.

– Túl hideg vagy.

– Túl alacsony vagy.

– Túl magas vagy.

– Mindig azon aggódsz, hogy mások mit gondolnak rólad.

– Soha nem törődsz senki mással.

– De ezt csak a te érdekedben mondom! Fogadd el önmagad! Fogadd el a szerződési feltételeket! Fogadd el, hogy nem vagy elég jó és soha nem is leszel! Több önismeret és kevesebb ego kell neked. Reggelente a tükör előtt állva ismételgesd tízszer, hogy pozitív gondolkodás és akkor bevonzod a Nagy Ő-t. A csillagállás ma neked kedvez, de az aszcendensed még belerondíthat a képbe, most viszont jutányos áron vehetsz auratisztítást online.

Címkék: novella irodalom írás szatírok és szatírák mayer máté

A bejegyzés trackback címe:

https://szatirokesszatirak.blog.hu/api/trackback/id/tr2314299585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása